Liczba postów: 12,124
Liczba wątków: 9,012
Otrzymał 'thanks': 17,993
Przekazał 'thanks': 2,664
Reputacja:
204
Miasto: kędzierzyn-koźle
07-19-2018, 18:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-19-2018, 18:17 przez Kolejoman.)
Piekne to, czekam z niecierpliwością na to a tu jeszcze miesiąc, lubię tą wokalistkę - Cvb (po głosie to chyba Ona) bardzo często śpiewała dla Alexa Megana.
Wszyscy krytykanci Raindropza powinni zamknąć japę - tym trakiem udowodnił że Rainy jeszcze może.
Zdarzały mu się wpadki to jest słabsze traki ale każdemu najlepszemu może się to zdarzyć, Niemcom mistrzom świata sprzed 4 lat na mundialu też noga się powinęła a na 100% się podniosą niejeden medal zdobędą na Me czy Mś.
P.S z tym że Rainy jeszcze może skojarzył mi się skecz Kabaretu Tej jak Zenon Laskowik pyta się Smolenia czyli Pania Pelagię ''Czy Pani jeszcze może'' ''No pewnie (tak rubasznie) '' ''może jeszcze nam powiedzieć
Liczba postów: 3,926
Liczba wątków: 48
Otrzymał 'thanks': 3,388
Przekazał 'thanks': 5,929
no wreszcie tyle miesięcy czekam na mega wałek od raina i doczekałem i sa szanse żeby kupił
1 użytkownik podziękował brainq za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało brainq za ten post
• Restless
Liczba postów: 1,357
Liczba wątków: 253
Otrzymał 'thanks': 3,150
Przekazał 'thanks': 4,867
To na pewno CvB,a ten utwór jet genialny w wersje Raina,od dawna juz nic tak dobrego nie słyszałem,chyba odkąd karierę zakończył THT
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 3
Otrzymał 'thanks': 100
Przekazał 'thanks': 233
Na poczatku jak uslyszalem melodie to nie bylem przekonany, ale pozniej sie rozkrecilo i wyszlo bardzo fajnie
Fajnie ze udalo mu sie cos dobrego zrobic bo rzadko sie zdarza zebym cos z jego tworczosci
Czekam
1 użytkownik podziękował Gosek za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Gosek za ten post
• Restless