Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Trance Nolita - Lonesome Road (Extended Mix)
|
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
09-18-2018, 23:50
Nieznany mi kompletnie projekt w Trance a mega tracki,zgarniam wszystkie 3 co sie pojawiły
09-19-2018, 20:15
(09-18-2018, 23:50)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Nolita = Space Raven, a po za tym 'Airwaze - 4 a moment" i kilka innych traków od Airwaze/Ultrobooster stworzył jako ghost producent Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links PS.: Wiem, że było o tym już na forum, ale są na pewno tacy, którzy nie wiedzą a ten trak zmiażdżył wszystkie inne od niego: Ayumi Hamasaki - Seasons (DJ Space Raven Full On Vocal Remix) (09-18-2018, 23:50)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>To w takim razie nie znasz też (w co nie wierzę) Nolita - Spread Your Wings (Original Vocal Mix) tylko to wolniejsze a myślałem że też hardtrance bo dawno nie słuchałem. a też super track ale to było na forum a także Nolita feat. Ross Copperman - Jump (Original Mix) (też było - chyba ja wrzucił) - moim zdaniem najlepszy track od Space Ravena jako Nolita bo z wokale (a co mi tam wrzucę jeszcze raz) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|