(09-08-2018, 08:17)Smirnoff napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Idea and music stolen from bella ciao... I'm looking for an author
You're right Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
2 użytkowników podziękowało Andy J za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Andy J za ten post • Michuxfcb, Restless
(09-07-2018, 20:36)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
(09-07-2018, 20:04)Restless napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ten motyw jakbym gdzieś już słyszał, zna go ktoś?
Znane, ale nie wiem skąd. Kojarzy mi się z disco polo
Panowie
Aron Chupa - Rave In The Grave
2 użytkowników podziękowało Nexoss za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Nexoss za ten post • Andy J, Restless
(09-09-2018, 13:18)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
(09-07-2018, 20:36)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
(09-07-2018, 20:04)Restless napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ten motyw jakbym gdzieś już słyszał, zna go ktoś?
Znane, ale nie wiem skąd. Kojarzy mi się z disco polo
Panowie
Aron Chupa - Rave In The Grave
Faktycznie do "Rave..." jest bardziej podobne niż do "Bella..."
1 użytkownik podziękował Andy J za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Andy J za ten post • Michuxfcb