12-15-2011, 16:28
najlepiej z 25
Sugestie zmian*
|
12-20-2011, 13:52
Przede wszystkim proponuję zainstalować jakąś modyfikację SEO, która pozwoli wyszukiwarkom(czyt google ) swobodnie indeksować stronki z tematami. Jest to z pewnością pierwszy krok do pełnego "uruchomienia" forum. Ponieważ szczerze mówiąc co komu po pięknym forum, które po prostu nie żyje.
Ogólnie inwestowałbym bardziej w reklamę, niż dopracowywanie szczegółów takich jak ikonki rang. Pozdr
12-20-2011, 14:54
SEO jest ważne masz rację Na razie jest dodane tylko Przyjazne SEO tytuły (poprawia tytuły stron na przyjazne wyszukiwarkom google).
wieczorem jeszcze dodam mape strony i inne niezbędne rzeczy SEO Dzięki za kolejną propozycję
12-21-2011, 10:20
Ja mam propozycje odnośnie działów Może po prostu zrobić dla nas,amatorskich producentów,osobny dział REMIXY,osobny dział AUTORSKIE PRODUKCJE i przede wszystkim DEMA na pewno każdy chciałby wrzucić swoje demko,i zobaczyć co myślą inni,niż od razu pełną wersję,tak mi się wydaję
12-21-2011, 11:01
Najprawdopodobniej takie dzialy zostana dodane w strefie producenta
Czekam jeszcze na glos reszty administracji, ale mysle, ze to przejdzie i zrobimy tak
12-21-2011, 13:25
No można by coś takiego zrobić bo musimy promować młodych producentów Hands up'u
12-21-2011, 16:58
Jemu chyba chodziło o to aby dorobić taki dział dla osób bez rangi a ty obecnie zrobiłeś tylko dla tych co mają rangę
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|