01-01-2023, 01:52
R.I.O. - Headlong (S.B.P Bootleg)
|
01-01-2023, 17:32
Wszystko na jedno kopyto. Nawet czad trwania identyczny. Coraz to nudniej bardziej.
01-02-2023, 13:54
Nie jest to złe nawet spoko
Ten styl ma taki potencjał duży , jakby jeszcze dołożył te piszczące melodie z starych tracków i zmodyfikować to to petarda styl A tak to się staje nudne i jedno i to samo i na dodatek nie dopracowane jakby amatorskie to było takie na opieprz zrobione. Nawet specjalnego nakręcenia słuchacza nie ma, przejście z vocalu do melodii odrazu zero jakiegokolwiek choćby malutkiego dropu Wiem ,że w Hands Upowe nie chodzi o drop a o melodie ale żeby to jakoś brzmiało calosciowo Jak dla mnie te starsze produkcję miał o niebo lepsze i szkoda ,że odszedł od tamtych schematów , miały potencjał Co nie znaczy ,że to też nie ma potencjału R.I.O. - Headlong (S.B.P Bootleg) R.I.O. - Headlong (2017) Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links R.I.O. - Headlong (Official Video HD)
01-07-2023, 13:33
Ja tego nie rozumiem gość ewidentnie się cofa w rozwoju, wystarczy spojrzeć na jego starsze tracki. Tu nawet nie chodzi o schemat ale o sam sposób miksu etc, tamte produkcje były bardziej dopracowane a im dalej w las tym gorzej tak na prawdę. Szkoda, szkoda, bo potencjał owszem jest.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości