Pierwsze przejście fajne szybkie, takie jakie lubię Miałem nadzieje że wszystkie takie będą ale jednak się troche przeliczyłem, ale to nie oznacza że jest zrobione to źle No ale każdy ma swój styl ja akurat nie lubię przedłużać przejść, chyba że czasem pobawię się w jakiś "maszap" live to wtedy robię dłużej czy coś ale to rzadko
Ogólnie jak się robi promo mixy, można też bawic się tym w taki sposób by nie puszczać całych nut od intro do outro z przejściami tylko i to wszystko, więcej efektów, jakieś ciekawe przejścia w niespodziewanym momencie itp, ale to też już kwestia wyboru i wprawy
Cały set wyszedł bardzo dobrze jak dla mnie (podobno się na tym znam xD)
Technika na pewno lepiej, to da się zauważyć Zacznij bardziej grać Old, będziesz miał większą frajdę z grania, wiem to po sobie
Czekam na następny
1 użytkownik podziękował BeatNoiser za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało BeatNoiser za ten post • Nexoss
(03-05-2014, 00:57)Eleman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Zarąbałeś tego seta Denotixowi ? O.o
Jeśli to miał być żart to Ci się nie udał...
Porównaj mixy moje i DenotiXa....
Bo TL się różni zdecydowanie..