03-06-2014, 17:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2014, 17:50 przez Lucky.)
(03-06-2014, 16:58).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links nie wiem czy mamy tylu grafików aby dział nie świecił pustkami
main idea is about the make place for wallpapers where everyone could add wallpaper ,and in him might be a place for 18++ ,users could present their work , Later would on the basis of popularity and willing people by could be make rang handupowo grafik , I think that will be enough people who will be add pictures tylko dla mnie
1 użytkownik podziękował Lucky za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Lucky za ten post • BarthezJumper
(03-06-2014, 21:43)Eleman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Teoretycznie do takie +18 spowodowałoby, że dział na pewno by pustkami nie świecił
my words
1 użytkownik podziękował Lucky za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Lucky za ten post • BarthezJumper
to może ja się bardziej wypowiem i powiem że można by było zrobić dział na próbe i jak by świecił pustkami to by się ho usuneło .
Ale głos należy do Administracji
(03-07-2014, 20:36)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links to może ja się bardziej wypowiem i powiem że można by było zrobić dział na próbe i jak by świecił pustkami to by się ho usuneło .
Ale głos należy do Administracji
I agree Barthez, best way The best way is to test it in practice
2 użytkowników podziękowało Lucky za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Lucky za ten post • BarthezJumper, Eleman
dział został dodany
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
nie jest podpisane jako "tapety" ale będzie bardziej "ogólniej"
dodam że dział został dodany na próbę, czyli jak będą w nim pustki to zostanie usunięty
(03-07-2014, 21:22).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links dział został dodany
dodam że dział został dodany na próbę, czyli jak będą w nim pustki to zostanie usunięty
Nie usuwaj, błagam Widać że ten dział ma naprawdę wielką przyszłość, serdeczne podziękowania dla Ciebie Dragon za utworzenie tego działu, no i przede wszystkim dla pomysłodawcy - Lucky Jesteś bogiem !
2 użytkowników podziękowało Eleman za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Eleman za ten post • BarthezJumper, Lucky
(03-10-2014, 18:19)Eleman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
(03-07-2014, 21:22).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links dział został dodany
Nie usuwaj, błagam Widać że ten dział ma naprawdę wielką przyszłość, serdeczne podziękowania dla Ciebie Dragon za utworzenie tego działu, no i przede wszystkim dla pomysłodawcy - Lucky Jesteś bogiem !
Nie jestem bogiem , ale bardzo dziękuję , Doceniam twoja opinie