03-07-2014, 22:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2014, 22:54 przez BarthezJumper.)
Ta nutka będzie bradzo trudna do znalezienia ale mam nadziej ze ktoś pomoże .
A więc tak miałem kiedyś w posiadaniu taką nutkę pod tytułem Flight ale miałem tylko tytuł była ona bardzo zajebista ale już jej nie posiadam .
Był to typowy chyba trance taki starszy i męski vocal co jakiś czas okrzykiwał flight( flajt) . Taki lead zajebisty był .
To jest napewno stara nutka . Mama nadzieje że ktoś ją kiedy kolwiek słyszał .
Podobnedo wycia syren . Teraz mi się o niej przypomniało a chciałbym ją bardzo chętnie usłyszeć znów . Klasyk niesamowity
Dziękuje i pozdrawiam
03-13-2014, 16:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-13-2014, 16:35 przez BarthezJumper.)
niestety to nie jest to ale dzięki ta nutka pochodzi z okresu 2000 -2005
styl całkiem identyczny jak tutaj
parktycznie taka sama jest melodia jak tutaj 0d 0:48 do 0:53. > Taka jest melodia w tym Flight co szukam
Miazga nutka mówie
Może się kiedy napotkam na nią
03-13-2014, 20:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-13-2014, 21:14 przez BarthezJumper.)
ku.wa mać wiem że napewno dostane za to warna ale nie mogłem się powstrzymać . Ku.wości jasne że o to mi chodzi .
Hardbit jesteś wielki nmosz plusa za to ku,wa
To jednak nie jest tytuł flight a ja to zawsze tak miałem podpisane . Mega klasyk dzięki wielkie .
jestem podniecony jak ,uj
po długim zastanowieniu stwierdzam że to jednak nie jest to chodź jest w uj podobne
Nie ma tego flight (flajt) co facet krzyczy
Ale też miazga dzięki Hard3eat
Po długich poszukiwaniach znalazłem
ale to jest jakiś remix oryginalu ale jak ktoś zna oryginał i tytuł cały tej nutki to dawać, repy polecą podwójnie
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links