Przyszedł czas na Handsupowo Ultimate Ultra Awesome Fkn Collab !!!
O co chodzi w tym spontanicznym i nie do końca przemyślanym pomyśle? Już tłumaczę W komentarzach do tego tematu umieszczamy swoje midi,synthy,wszelakie pomysły,ciekawe patenty bądź cokolwiek co mogło by się nadać do utworu Następnie wybierzemy 'elementy' które do siebie pasują lub po prostu się nam podobają i w okół tego będziemy próbować coś zmotać To jaką wersje FL-a (mówię fla bo używa go większość..sory nunoz xD) wybierzemy,wtyczki i inne szczegóły obgadamy na samym końcu (: Tak że brać się do roboty ( o ile ktoś wgl weźmie w tym udział xD) i powodzenia
1 użytkownik podziękował Hard3eat za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Hard3eat za ten post • Eleman
Jak mówię to kto będzie operował (składał,mixował itp.) to się dogadamy później Na razie grunt to mieć z czym pracować i z kim oczywiście xD A czas? Nie ma się co śpieszyć Zobaczymy jak to się potoczy xD
1 użytkownik podziękował Hard3eat za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Hard3eat za ten post • Eleman
04-16-2014, 22:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-16-2014, 22:35 przez Hard3eat.)
Wszystko wyjdzie w praniu xD 3,5,7 się zobaczy
Panowie,jako że lato się zbliża to może byśmy poszli w ten kierunek Lżejszy klimat,weselszy itp... hym hym ?
(04-17-2014, 22:24)NENO napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links No co? xD chłop mnie z góry wykluczył za nie ten DAW co trza to co się będę wcinał
A tak na serio to już siedzę nad kilkoma fajnymi ,,motywami" :>
No i gitara, ja się w takim razie biorę za drop nie wiem co to będzie, ale drop ma być, i uj jakoś to wpasujemy