Za plakat na tą imprezę odpowiada Nasz forumowy grafik Lucky
Jak można Nas słuchać?
1. WebPlayer: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
2. Winamp/aIMP: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
3. Windows Media: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
4. RealPlayer: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
5. Digital platform NC+/Radio+ Channel: 542
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Oczywiście jeszcze nie koniec eventu bo przed Nami jeszcze jedna audycja, ale tylko chciałem wspomnieć, że nagrania z tej właśnie imprezy pojawią się na forum w jak najszybszym czasie gdy skompletuje je wszystkie razem
Pozdro
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • BarthezJumper
(07-29-2014, 20:33)Szymczuś napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Odświeżcie plakat, bo w sumie on mnie najbardziej ciekawił xD
Pozdrawiam
Po imprezie już dawno, ale plakat na nowo dodany
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • BarthezJumper
(07-29-2014, 23:15)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Adam a co z setami ? prawie zapomniałem o nich
Już dawno były udostępnione
LOOK: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>