08-16-2014, 13:40
Pimp Dawg - Can You Feel It (Basslouder Remix)
Jak wpiszecie w Googlach to 4 pozycja od góry (link Zippy).
Lista Tracków Bassloudera
|
08-16-2014, 13:40
Pimp Dawg - Can You Feel It (Basslouder Remix)
08-16-2014, 13:50
restless to jest Pimp Dawg - If Looks Could Kill (Basslouder Mix) nie Pimp Dawg - Can You Feel It (Basslouder Remix)
08-16-2014, 13:55
No fakt, moje niedopaczenie
to chyba pozostaje jedynie kupno na iTunes/Beatport, no chyba że gdzieś jest na necie ..
08-16-2014, 14:34
Tutaj są 2 screeny traczków które mam :
1. Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links 2. Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Deadman : widziałem że masz tam pare ciekawych tracków których nie mam
08-16-2014, 19:19
(08-16-2014, 14:34)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Czy jest możliwość wstawienia tych wszystkich nut Bassloudera na jakiś serwer Bo trochę by mnie zeszło ściąganie pojedynczo jeszcze przy moim internecie
08-16-2014, 21:31
(08-16-2014, 14:34)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Bardzo dziękuję (08-16-2014, 19:19)RobBrian napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br> Na wszelki wypadek też byłbym za tym rozwiązaniem Np upnąć to na MEGA
01-03-2015, 13:22
Odświeżam temat
Bo teraz dochodzę do porządku z jego trackami i lista mi się długa zrobiła... Może któryś z Was zaupał by jego dyskografię? EDIT: Dokładnie brakuje mi tych: Pitbull ft. Marc Anthony - Rain Over Me (Basslouder Booty Remix) Taio Cruz & Pitbull - There She Goes (Basslouder Remix) The Black Eyed Peas - The Time (Basslouder Remix) Pimp Dawg - Can You Feel It (Basslouder Remix) Diva Chain - Red (Basslouder Remix) Cruise Controllerz - I'm All Yours (Basslouder Remix) Bombs Away - Party Bass (Nick Skitz & Basslouder Remix) Sany Afrika - On Est La (Basslouder Bootleg Remix) The Guess Who - Ain't Nobody (Nick Skitz & Basslouder Remix) Athema - Believe (Basslouder RMX) TBA - Pirates Of The Caribbean (Basslouder Remix) G Nose und Nelinho - Pop Pop Kuduro (Basslouder Bootleg Mix) Indochine - L'aventurier (Basslouder Bootleg) Lady Gaga ~ Monster 2k13 (Basslouder Remix) Showtek & Justin Prime - Cannonball (Basslouder Re-Boot) Renaud - Des Que Le Vent Soufflera (Basslouder Booty Remix) 18Saez - Jeune et con (Basslouder and Dark-Noize Booty Basslouder - Where Are You (Original Mix) D.M.J & B.H.T - Hypnotize (Basslouder Remix) Dj Dean - Protect Ur Ears (Basslouder & Dj H@rd-Tune !) Double You Feat. Alexia Dancing with an Angel (Basslouder & Dj H@rd Tune ! ReMix) Basslouder - Turn The Beat Back (Club Mix) Tom York Feat Paula Ajala King - Honor (Basslouder Remix) Tokio Hotel - Mansoon 2010 (Basslouder Remix) Joachim Garraud - Maximus (Basslouder Re-Boot) David Guetta feat. Sia - Titanium (Basslouder Bootleg) Lacuna - Celebrate The Summer (Basslouder Remix) Jessie J. - Domino (Basslouder Booty) Basslouder - Little Bad Girl (Club Mix) Basslouder - On The Floor (Original Mix) Basslouder - Give Me Everything (Original Mix) Basslouder - Waka Waka (Radio Edit) Basslouder - Where Them Girls At (Extended Mix) Bob Sinclar feat. Pitbull Rock The Boat (Basslouder Booty Mix) Cappela - Move On Baby Recall (Basslouder Remix) Cheryl Cole - Fight For This Love (Basslouder Bootleg Mix) Electro Driverz - Don't You Worry Child (Basslouder Remix) Gala - Freed From Desire (Basslouder Remix) Gotye - Somebody That I Used To Know (Basslouder Booty Mix) High Rolla - Don't Wake Me Up (Basslouder Mix) Jennifer Lopez feat. Pitbull - On The Floor (Basslouder Original Mix) Julie Pietri - Eve Leve Toi (Basslouder Booty Remix) Katy Perry - E.T. (Basslouder & DJ H@rd Tune Remix) Katy Perry - I Kissed A Girl (Basslouder Remix) Kyo - Demiere Dance (Basslouder Booty) Madonna feat. LMFAO - Give Me All Your Luvin (Basslouder Booty Mix) Masterboy - Everybody Needs Somebody (Basslouder Unreleased Remix) Mika - Elle Me Dit (Basslouder Remix) Mylane Farmer - Oui Mais Non (Basslouder Remix) Phat Bomb - Back In Time (Basslouder Remix) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|