12-04-2014, 10:39
Iron Sky ....
Iron Sky The Coming Race - film is not yet tylko trailer
Transcendence
Pompeii
Filmy Warte Polecenia
|
12-04-2014, 10:39
Iron Sky ....
Iron Sky The Coming Race - film is not yet tylko trailer
Transcendence
Pompeii
12-04-2014, 11:42
pewnie że tak kocham dobre filmy a jak mam chwile wolnego to czemu by nie obejrzeć kolejnego...
Bartek wiesz ja mam słabą głowę do nazwisk ale pewnie kojarzę aktora... z nicolasem cage'em każdy film mi się podobał w ciemno je oglądałam tak samo jak z aktorem szybcy i wściekli co umarł w wypadku oraz z Vinem Dieselem też są super filmy każdy jeden oraz jest jedna aktorka też można każdy film w ciemno oglądać bo się ludek nie zawiedzie. Marku Irona jedną część oglądałam fakt dobry film mam zamiar kolejne części obejrzeć. Oglądałam również film pt Transcendence bardzo dobry zaskoczyło mnie zakończenie... dziękuje za polecenia mi tych filmów to taka moja ucieczka przed rzeczywistością choćby na chwilkę.
12-04-2014, 16:19
Don Jon
Strażnicy Galaktyki Ewolucja Planety Małp Wojownicze Żółwie Ninja Kick Ass 2 Snowpiercer:Arka Przyszłości
12-04-2014, 23:42
ja polecam;
Django Pulp Fiction Siedem Podziemny Krąg Skazani na Shawshank Wyspa tajemnic Przekręt Joe Black Milczenie Owiec Znaki Jestem na tak Incepcja za kazdy z nich biorę pełną odpowiedzialność
12-06-2014, 02:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2014, 02:06 przez BarthezJumper.)
Geneza Planety Małp (1 część Świetny film) Elowucja Planety Małp ( 2 część 2014 < jedynka lepsza)
A i Kick Ass 1 bardziej miażdzy Końcówka i kiedy big daddy umiera :9 . ah yeah
12-06-2014, 15:55
dziękuje Chłopaki postaram sie w wolnym czasie obejrzeć filmy których jeszcze nie oglądałam
cieszę sie również że temat się rozwija a znacie jakieś mocne horrory które trzymają napięcie aż do końca albo inny gatunek filmu że nie można przewidzieć zakończenia?
Jeżeli chodzi o filmy, w których nie da się przewidzieć zakończenia pierwsze jakie przyszły mi do głowy to filmy Smarzowskiego: "Dom Zły" i "Drogówka"
A co do horrorów to większość z tych, które widziałem (i jakie wogóle powstają) to filmy klasy B, czyli takie o wszystkim i o niczym. Te , które utkwiły mi w pamięci to "Piła Mechaniczna" 2013 i "Evil Dead - Martwe Zło" 2013. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|