Moja opinia : traczek dobrzy , gra dla mnie dobrze , but Niektóre części są bardzo podobne niemal identyczne z h3 nutkami ... (Nie wiem, czy to zbieg okoliczności lub zamiar ) to jest moim zdaniem barzdo duży minus , ocena dla mnie 5/10
jeszcze na koniec - wielu producentów używa melo ze starych utworow i robia nowe wersje pod inną nazwą i z identycznym melom , ale jeśli to mają dozwolone to potem no problem ...
For Example :
Original
2014 new original
2 użytkowników podziękowało Lucky za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Lucky za ten post • BarthezJumper, Michuxfcb
Lucky bo widzisz takie tracki to już klasyki a oni robią nieudolne odświeżenia raczej tylko z motywem głównym. U H3 i Norexa to szło wszystko xD intra, skrecze, melodie, fxy itd...
1 użytkownik podziękował Diven za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Diven za ten post • Michuxfcb
(01-02-2015, 00:43)Diven napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Lucky bo widzisz takie tracki to już klasyki a oni robią nieudolne odświeżenia raczej tylko z motywem głównym. U H3 i Norexa to szło wszystko xD intra, skrecze, melodie, fxy itd...
rozumiem , ja Będę na ten temat neutralny
2 użytkowników podziękowało Lucky za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Lucky za ten post • Diven, Michuxfcb