01-01-2015, 18:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-01-2015, 18:25 przez 2bych.)
The Best of 2014 (Year Mix) (100 Hands Up Tracks)
Witam wszystkich, pragnę podzielić się z Wami moim najnowszym setem. Przyznam, że miałem nawet problemy żeby te 100 najlepszych kawałków wybrać. Miłego!
Prosiłbym o opinie
(01-03-2015, 03:22)vip26xxx napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Mozesz wystawic na Mega. bo pobierac 50 kb/s z tego dziwnego hostu przy necie 10Mb/s
No weź nie gadaj
Ja tam pobieram z prędkością przekraczającą ponad 300kb/s
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • 2bych
(01-03-2015, 03:22)vip26xxx napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Mozesz wystawic na Mega. bo pobierac 50 kb/s z tego dziwnego hostu przy necie 10Mb/s
Jakby jeszcze komuś pomału ściągało
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
1 użytkownik podziękował 2bych za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało 2bych za ten post • BarthezJumper
Słuchałem, słuchałem po trochę przez tyle dni i dotarłem do końca
Ciekawy dobór tracków
Technicznie też dobrze
Twoje podsumowanie jak najbardziej na +
Dzięki
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • 2bych