Heh w pierwszej części masa kultowych klasyków polskiego dance, aż przyjemnie było mi kompletować tą listę Młodzi słuchajcie i uczcie się, że istniało kiedyś coś jeszcze poza polskim popem i disco-polo Dlatego też podzieliłem to na dwie części - w pierwszej cały polski dance o który prosiłeś, a w drugiej reszta z pierwszej listy
Polski Dance:
Polski Dance:
Cytat:D-Line pres. Power Play - Zakręcona (Steve Great! & BazzeStars Remix) - VBR
(oryginalnie udostępnione przez twórców w ramach tzw. wtedy internetowego CDM-a)
Snake's - To Nie Ja Zabiłem Ją (Janardana Remix) - VBR z relka + 320 kbps (rip z oryginalnego CD)
(mają zupełnie różne widma, sam wybierz sobie wersję, którą chcesz sobie zostawić)
Brightness - Odnajdziesz Miłość - tutaj niestety nie napisałeś o którą wersję Ci chodzi, więc wrzucam obie jakie wyszły:
Brightness - Odnajdziesz Milosc (Radio Edit) - 128 kbps (nie było jej nigdy w necie w lepsze jakości)
Brightness - Odnajdziesz miłość (Clubbase Remix) - 192 kbps (rip z oryginalnego CD, widmo 20 KHz)
Brightness - Nocy Smak - no i tu ponownie nie napisałeś o którą wersję Ci chodzi, więc wrzucam wszystkie długie:
Brightness - Nocy Smak (Clubbasse Remix) - 192 kbps z relka (bo wyszło tylko na Promo CDM dla DJ'ów)
Brightness - Nocy Smak (DJ LeManiac Extended Mix) - VBR, rip z oryginalnego CD (ma lepsze widmo niż wersja z relka)
Brightness - Nocy Smak (DJ Mixdown Crazy Mix) - VBR, rip z oryginalnego CD (j.w.)
Brightness - Nocy Smak (Original Mix) - VBR, rip z oryginalnego CD (j.w.)
Jakbyś oprócz tego chciał któraś z krótkich wersji z Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links , to daj znać.
N'Joy - Jesteśmy Tacy Sami (D-Tune Remix) - VBR z relka
Poparazzi - Czy Zrozumiesz To (DJ Bete Hit Flying Remix) - VBR z relka
Sumptuastic - Cisza (Jam.Boxx Long Mix) - 192 kbps
(rip scenowy z pozmienianymi tagami i nazwą pliku, niestety nie posiadam niemodyfikowanego pliku z relka)
Sumptuastic - Cisza (Global DJ Dance Remix 2008) - 192 kbps
Jam.Boxx - Jestem jak Macho - VBR z relka
Sumptuastic - Bo Mam Ciebie (Deimos & Relative Remix) - VBR
(rip scenowy z pozmienianymi tagami i nazwą pliku, niestety nie posiadam niemodyfikowanego pliku z relka)
Ich Troje - Perfekcyjna Miłość (Deimos & Relative Ballad Remix) - VBR
Reszta:
Cytat:Leon Laney - On & On (ClubRocker Bootleg Mix) - 320 kbps (oryginalnie udostępniony przez twórce)
Lunaspace - Show Me The Light (ExR Returned Extended Remix) - VBR z relka
Henry-M - Take Me Away (Henny-M & Kris K. Edit) - 320 kbps (nie istnieje długa wersja tego utworu)
Owl City ft Carly Rae Jepsen - Good Time (Norex Bootleg Mix) - to jest jakiś polski amatorski bootleg,
udostępniony jedynie na dwóch forach (i zjechany jak szmata ), jeśli koniecznie chcesz tą wersję, to napisz do twórcy.
DJ Alligator feat. Kristine Blond - Angel - VBR z relka
Pablo Galán - Stand By Me (Vau Boy Remix) - VBR
Basshunter - Boten Anna (Raveman Remix) - 128 kbps
(oryginalny [łącznie z nazwą] plik udostępniony przez twórce, widmo ponad 17 KHz)
X-tasy feat. Raveman - Lambada 2006 - 192 kbps z relka
Raveman & Narutho - On The Sun 2007 (Original Mix) - 192 kbps
(oryginalny [łącznie z nazwą] plik udostępniony przez twórce)
Second Soul - The Hardest Part (Cloud Seven vs. Heaven Above Remix) - cytat z yt:
"Here's a Remix I made for Second Soul. Due to a system crash, I wasn't able to finish the Extended Versions of this track
and after all the hours of work, wasn't really into re-creating the whole song from the start.
So here is the actual beta version of this track, since it wasn't 100% finished."