04-04-2016, 23:44
(04-04-2016, 21:48)Eleman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Ee, takie sety to ja ostatnio mam do odsłuchu po dwa, i to codziennie, dlatego dziękuję ślicznie i pozdrawiam.
PS: Nie żeby ten, szczerze powiedziawszy nawet nie odsłuchałem, bo czasu ani chęci nie mam na nic, aby spojrzałem na czas trwania i siedem utworów w trackliście, oczywiście jak nakazuje obyczaj i tradycja, pobiorę to, i odsłucham w wolnej chwili, i wtedy może coś więcej na ten temat napiszę, hmm bo na pewno mimo wyżej wymienionych set trzyma poziom, ale i tak warna ode mnie macie, Teamie Dj'ski ZA KRÓTKO ku*wa. Takie sety to se na batyl zostawiać, na drugie rundy, a nie
Także bez obrazy, złośliwości etc. bo nie o to mi chodzi, ja po prostu zawsze mówię i piszę co myślę, taki już jestem, sorka
I thanksa nexiu dostałeś ode mnie Tradycyjnie zresztą
Wiesz
Gdyby wychodziło więcej dobrych produkcji to TL byłaby pewnie standardowej długości czyli średnio 13/14 tracków tak jak zazwyczaj to było przy składankach tej serii
Ale tak jak Zbysiu pisał.. miesiąc bidny a tutaj jeszcze jest ten fakt, że wybieramy "The Best" więc jest jak jest
Ogólnie rzecz biorąc póki co pod względem ilościowym najgorszy miesiąc w tym roku
Jakościowo to już jak kto woli.. Każdy ma swój gust