Hmm, co by wam tu na początek napisać dj'ski teamie... trochę nie wpasowaliście się czasowo z tą premierą raczej, ponieważ biorąc pod uwagę "forumowy terminarz", wypuszczenie tej składanki tak wcześnie skutkuje o wiele słabszym zainteresowaniem, niż to potencjalnie możliwe, a i rywalizacja rozgrywającej się równolegle rundy battle też może na tym odrobinę stracić. Moim zdaniem, to trzeba było poczekać tak gdzieś do 10 czerwca, co by umilić ludziom czas w oczekiwaniu na półfinał battle, a tak teraz na siłę już szybko, to trochę bez sensu wg mnie, nieprzemyślane to było chyba, żeście na żywioł poszli jak zwykle...........
......... Co rzecz jasna nie zmienia faktu, że powyższe podsumowanie ostatniego miesiąca całkiem nieźle wygląda, w końcu wszystkie tagi, okładka, jakość pliku odpowiednia i unmixed są na miejscu, wszystko to razem na raz, toż to wielki sukces naszego teamu dj'skiego jest!!!
Do tego czas trwania tego seta jak na standardy ostatnich miesięcy jest całkiem zdrowy, i to przy zauważalnej małej ilości tzw. "wypełniaczy" - ta tracklista w zdecydowanej większości jest naprawdę w porządku, i to mnie bardzo cieszy.
Co by tu jeszcze... technicznie też jest całkiem fajnie, dlatego podsumowując powyższy wywód:
......... Co rzecz jasna nie zmienia faktu, że powyższe podsumowanie ostatniego miesiąca całkiem nieźle wygląda, w końcu wszystkie tagi, okładka, jakość pliku odpowiednia i unmixed są na miejscu, wszystko to razem na raz, toż to wielki sukces naszego teamu dj'skiego jest!!!
Do tego czas trwania tego seta jak na standardy ostatnich miesięcy jest całkiem zdrowy, i to przy zauważalnej małej ilości tzw. "wypełniaczy" - ta tracklista w zdecydowanej większości jest naprawdę w porządku, i to mnie bardzo cieszy.
Co by tu jeszcze... technicznie też jest całkiem fajnie, dlatego podsumowując powyższy wywód:
Na prawdę zacnie wam to tym razem wyszło panowie, brawo Wy, oby tak dalej!!!