02-24-2018, 20:32
(02-24-2018, 20:24)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Jako relek była nazwa Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(02-24-2018, 15:17)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(02-24-2018, 12:52)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links No takich Klasyków to mozesz jak najwiecej Panie Dodawac
Pierwszy raz spotkałem się z wokalem do tej pięknej melodii - motywu głównego do filmu ''Ostatni Mohikanin'' naprawdę dla mnie ładny śpiew ale muzycznie trochę gorzej ta wersja, natomiast są jeszcze wersje:
Anastasia vs. Dumonde - Fly To The Sky (OP meets Dumonde) taki mocny hardtrance oraz
Anastasia vs. Dumonde - Fly To The Sky (Anastasia Mix) ta jest bombowa wersja z pięknym wstępem na początku nuty chyba z minutę z melodią z tego filmu naprawdę piękne to ale niestety te wersje posiadam ale widmo 128 powyżej kolor niebieski rozmywa się ale niby ma być 320 i te wersje 2 muzycznie lepsze ale nie mają wokalu.
[video=youtube]://www.youtube.com/watch?v=JrEqUD7QDRA[/video]
No właśnie jak słuchałem tego wczoraj to wydawało mi się podobne do "mohikanina", Ale uznałem, ze to przypadek, a jednak nie
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Vs. Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links – Fly To The Sky
ale jako poszczególne nuty na tym relku to nazwy były takie jak poniżej:
The Last Of The Mohicans: Main Theme (Laurie's Vocal Mix)