24 lata temu tak na wiosnę chyba w kwietniu kilka dni przed Wielkanocą jak miałem 18 lat zafascynowałem się classic eurodancem i z metala czyli fana Metaliki ACDC Guns'n'Roses,ZZTOP, Def Lappard, shout, stałem się dyskomułem fanem takich rytmów jak ta nuta, wtedy jedna z moich pierwszych kaset ze Snake Music mr jacek pluta presents zawierała jeden z 1 pierwszych i moim zdaniem najlepszy numer Masterboya - i got give it up
Miałem nadzieję że ta nuta spowoduje że poczuje się że mam znowu 18 lat ale tak się nie stało chyba z przyczyny żę nie podoba mi sie to za bardzo,
Zamiast robić do nowych wokali eurodancowe rytmy to powinni brać wokale eurodancowe i robić z nich nowe wersje hands up.
W latach 1994-1995 były setki nut lepszych od tego.
Bardziej mi się podoba ten radio edit club dance i czekam na remix Golluma
to były prawdziwe eurodance hity jak ten filmiki niżej a ten temix Roba to jakaś podróba czy plagiat
i wiele innych
i marzą mi się nowe hands up remixy tych wokali powyżej
dla 1 nuty remix Raindropza z najlepszych lat np taki jak dla Gigadance i Jixawa - be with you
dla 2 nuty remix IMPP
dla 3 nuty remix Megastyleza
Miałem nadzieję że ta nuta spowoduje że poczuje się że mam znowu 18 lat ale tak się nie stało chyba z przyczyny żę nie podoba mi sie to za bardzo,
Zamiast robić do nowych wokali eurodancowe rytmy to powinni brać wokale eurodancowe i robić z nich nowe wersje hands up.
W latach 1994-1995 były setki nut lepszych od tego.
Bardziej mi się podoba ten radio edit club dance i czekam na remix Golluma
to były prawdziwe eurodance hity jak ten filmiki niżej a ten temix Roba to jakaś podróba czy plagiat
i wiele innych
i marzą mi się nowe hands up remixy tych wokali powyżej
dla 1 nuty remix Raindropza z najlepszych lat np taki jak dla Gigadance i Jixawa - be with you
dla 2 nuty remix IMPP
dla 3 nuty remix Megastyleza