08-19-2018, 11:52
(08-19-2018, 11:27)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>Same extended (oryginały) radio edity mnie nie interesują także w podwójnych obsadach traków nie mam jedynie w przypadkach gdy nie ma jeszcze extended tak jak wiele nut z technobase to wtedy biorę radio edit a jak sie pojawi po jakimś czasie extended to radio edity usuwam.
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(08-17-2018, 22:14)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(08-17-2018, 18:37)Restless napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(08-17-2018, 18:15)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ... Wgl to powoli stwierdzam, że współczesny HU to nie moje klimaty
To witaj w klubie też tak mam
Na razie nie planuję wstąpić do Waszego klubu mój folder 2018 liczy ponad 271 nut.
Ile z tego to Original Mix + Radio Edit?
A co do tracka to nawet niezłe, ale czy zabrać....
Raczej nie
Liczba 271 to i tak zaniżona bo część np bootlegi trafiają u mnie do folderów oznaczonych A, B od nazwy wykonawcy.