Przepraszam ale nie wiedziałem o tym że negatywne opinie o jakiś trackach są zarezerwowane tylko dla władzy tego forum. Wydawało mi się że zwykli użytkownicy też mogą swobodnie wyrażać swoją opinię obojętnie czy negatywna czy pozytywna. Jest opcja gwiazdkowa od 1 do 5 to zaznaczyłem więc o co pretensje. Mam rozumieć że są równi i równiejsi na tym forum. Post z dzisiejszego dnia od super moderatora ''Stanowcze nie dla tego tracka''. On może a ja nie mogę już tak napisać - ciekawe
Jest możliwość pisania postów na forum więc skorzystałem z tej możliwości by wyrazić swoje opinie o tym gatunku - po to te forum chyba istnieje nie
Uwielbiam też rock symfoniczny, gotycki, hands up, epic fantasy music, trance więc pisanie że jestem zapatrzony w 1 gatunek to zwykła pierdoła.
Walentynki kojarzą się z romantyzmem a niestety w mojej opinii ten garunek muzyki dupstep nie zawiera nic z romatyzmu
Jest możliwość pisania postów na forum więc skorzystałem z tej możliwości by wyrazić swoje opinie o tym gatunku - po to te forum chyba istnieje nie
Uwielbiam też rock symfoniczny, gotycki, hands up, epic fantasy music, trance więc pisanie że jestem zapatrzony w 1 gatunek to zwykła pierdoła.
Walentynki kojarzą się z romantyzmem a niestety w mojej opinii ten garunek muzyki dupstep nie zawiera nic z romatyzmu