12-06-2019, 18:05
(12-05-2019, 23:34)Max Gee! napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Nie znałem tego..Mam nadzieje że to RIP oznacza tylko zawieszenie produkcji muzycznej (chyba w 2014).
Bardzo ceniłem samego Emvace jak również duet z Henny-M. Sporo dobrej muzyki zostawili mi w spadku.
Dodatkowo żałuję że do tej pory nigdzie nie znalazłem remixów Paparazzi i New Divide (pewnie dlatego że zostały wydane przez LNG tylko w Australii).
Też tego nie znałem, wczoraj znalazłem, na takiej składance to wydano Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Niestety ale to R.I.P oznacza że Michaelowi się zmarło w październiku tego roku, smutne to ale niestety chyba prawdziwe
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Ale forum należy przeglądać dokładnie a nie tylko główny dział, nigdy nie wiadomo na co się trafi np na poszukiwaną nutkę
Rivendell - New Divide (M&Ace Remix)
Michael w ostatnich latach zajmował się wydawaniem niemieckiej muzyki ludowej, człowiek który tworzył hands up nagle w taką muzę poszedł - dziwne to dla mnie (ale jak powiedział Ferdynand K - ''dziwne to jest g...o które nie smierdzi) więc może należało napisać zaskakujące. Także miałem wątpliwości czy tu faktycznie chodzi o Michaela z Emvace ale jednak to ta osoba.
Dla mnie też Mandace to ulubiony projekt hands up - między innymi dzięki nim w 2011/2012 roku hands up na 100%, ale teraz uplift na 110%.