Zarzucam adminowi że nie wziął udziału w głosowaniu a sam też nie brałem udziału ale ja niestety straciłem swoje zbiory w lipcu tego roku i hands up mam tylko to co wydano po tamtym czasie. Mogłem sobie wybrać nutki z 2 połowy tego roku ale wtedy nie byłbym fair w stosunku do wydawców z 1 połowy tego roku a niestety błędem tego forum jest to że uploady hands up z 1 połowy tego roku są już w archiwum a tam wymieszane nowości z oldami i amatorszczyzną i po 10 minutach przeglądania straciłem cierpliwość.
Ja bym znalazł 10 nutek do top 10 bez problemu moim 1 wyborem byłoby Klubbingman and Andy Jay Powell - Waiting (Extended Mix) a 2 DJ Gollum & A. Spencer - In The Shadows 2k19 (Shinzo Remix) albo Phillerz Remix
Jestem zaskoczony że nikt z głosujących chyba nie wybrał żadnej z tych nut do swoich propozycji.
Ja bym znalazł 10 nutek do top 10 bez problemu moim 1 wyborem byłoby Klubbingman and Andy Jay Powell - Waiting (Extended Mix) a 2 DJ Gollum & A. Spencer - In The Shadows 2k19 (Shinzo Remix) albo Phillerz Remix
Jestem zaskoczony że nikt z głosujących chyba nie wybrał żadnej z tych nut do swoich propozycji.