(01-01-2020, 22:21)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Proszę nie komentować tego co sądzę o muzyce, tylko zająć się sobą.
Kiedyś w sposób bezczelny na forum przez tego moda był lokowany pewien produkt przeciwbólowy na pewną cześć ciała.
W zasadzie mam moralne prawo by odpisać drogiemu moderatorowi by tą swoją prośbę umieścił właśnie tam (u siebie oczywiście) skoro sam kilkakrotnie nie potrafił się zastosować do tego o co mnie teraz prosi.
Ale ja jestem w zasadzie ''łaskawy konduktor'' więc postaram się jednak zastosować do tej prośby po tym poście.
Forum muzyczne i nie można się odnieść do tego co kto uważa o muzyce - to po co te forum istnieje? A czym to się różni od tego jak ktoś napisze że nutka słaba (są takie komenty nieraz moje i innych), przecież twórca danej nutki może mieć konto na forum i poczuć się urażony
Kiedyś moja opinia o Mark Sherry spotkał Kryśkę - Lightfires że bardziej przypomina hands up niż duża część hands up z działu głównego została wyśmiana - i wtedy nie było żadnej reakcji ze strony tego moda że tak nie wolno, ale teraz jak szanownego moda opinia o muzyce jest komentowana o to już wielkie halo.