03-11-2013, 21:50
.Dj eSmix - Sound of Victory (Handsupowo Anthem)
break ladny od 47 sek. pad + te dzwieki, ladny nastroj, ale potem jest srednio co majmniej... melodia nie gra za dobrze w glownym motywie.
5/10
.Dj Arix - Handsupowo Theme
ejj no niezle ladny basior czyste granie melo moglo byc lepsze ale i tak spoko. ja to zabieram na dysk do siebie
motyw 2:20 mi sie podoba lamie schematy! dobrze sie pobawiles. Jestem mile zaskoczony!
7+/10
.Thefreaksound - Paradise (Handsupowo Anthem)
damn stary!!! profeska, lead discotronic zayebiscie gra pierwszy track ktory slysze od Cb... czekam na kolejne! oby w HU
8+/10
.T-M-S meets Steff! - Feel Your Heartbeat (Handsupowo Anthem Edit)
jest i 'arix bicz'
ejjj no pozytyw! porzadnie gra voxik ladny, melo... ganz gut
7/10
.NENO - Wake Up! (Original Mix)
one of the best kick+bass in HU (kolo hyo, e1 i tht) inreo bajka... kurde... ambitnie dzwieki, niektorzy chyba musza dorosnac to takiego grania... odnosze wrazenie. jak najbardzie w moich klimatach. jezeli chodzi o POWAHHH 10/10
9/10
.Hard3eat - Bring The Beat Back (Extended Mix)
sznara napier**la ;p MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELOW <3 co jak co ale melodie to potrafi pan zmodzic!
dobra kur#a...
MISTRZOWSKA nuta! (tylko chuj#wy short vocal )
10/10
WINNER! ale nie przez K.O. na punkty
.Max R. - Playstation
tytulem w corze wide chciales sie pobawic ;p srednio osobiscie melo nie w moim guscie;p ZA TO BASSIK FAJNY (mayth jakis)
6-/10
.LFR - Handsupowo Anthem
takze pierwszy raz Cie slysze i jest pozytyw 7+/10 ciekawa produkcja na poziomie, bassik 'dudni' mocno ;p
7+/10
GLOS NA:
Hard3eat!!!
break ladny od 47 sek. pad + te dzwieki, ladny nastroj, ale potem jest srednio co majmniej... melodia nie gra za dobrze w glownym motywie.
5/10
.Dj Arix - Handsupowo Theme
ejj no niezle ladny basior czyste granie melo moglo byc lepsze ale i tak spoko. ja to zabieram na dysk do siebie
motyw 2:20 mi sie podoba lamie schematy! dobrze sie pobawiles. Jestem mile zaskoczony!
7+/10
.Thefreaksound - Paradise (Handsupowo Anthem)
damn stary!!! profeska, lead discotronic zayebiscie gra pierwszy track ktory slysze od Cb... czekam na kolejne! oby w HU
8+/10
.T-M-S meets Steff! - Feel Your Heartbeat (Handsupowo Anthem Edit)
jest i 'arix bicz'
ejjj no pozytyw! porzadnie gra voxik ladny, melo... ganz gut
7/10
.NENO - Wake Up! (Original Mix)
one of the best kick+bass in HU (kolo hyo, e1 i tht) inreo bajka... kurde... ambitnie dzwieki, niektorzy chyba musza dorosnac to takiego grania... odnosze wrazenie. jak najbardzie w moich klimatach. jezeli chodzi o POWAHHH 10/10
9/10
.Hard3eat - Bring The Beat Back (Extended Mix)
sznara napier**la ;p MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELOW <3 co jak co ale melodie to potrafi pan zmodzic!
dobra kur#a...
MISTRZOWSKA nuta! (tylko chuj#wy short vocal )
10/10
WINNER! ale nie przez K.O. na punkty
.Max R. - Playstation
tytulem w corze wide chciales sie pobawic ;p srednio osobiscie melo nie w moim guscie;p ZA TO BASSIK FAJNY (mayth jakis)
6-/10
.LFR - Handsupowo Anthem
takze pierwszy raz Cie slysze i jest pozytyw 7+/10 ciekawa produkcja na poziomie, bassik 'dudni' mocno ;p
7+/10
GLOS NA:
Hard3eat!!!