03-11-2013, 21:52
Siemaaaa
Fajnie, ze ankieta w poniedzialek, od razu dzien staje sie lepszym,
a jak wiadomo, poniedzialki sa *ujowe :*
Z gory przepraszam, ale za duzo sie nie rozpisuje (chyba)
Zaczynamy:
Sound of Victory - troche duzo chaosu.. nie podeszlo mi, przepraszam
D!scosound - Away (Handsupowo Anthem) - ajjj jak ja lubie ten wokal, mix siedzi, melo gites,
czyli tak miedzy 1 a 10 panie. Melo nadrabia
Dj Arix - Handsupowo Theme - pomysl sam w sobie jak najbardziej okej, ładnie, ale dupy nie urywa
Thefreaksound - Paradise (Handsupowo Anthem) - jest cos w tym tracku, lecz jakis nudny beat ma.
Melo wyebane, lubie DT'ronica. Tylko jakbym to melo gdzies slyszal (:
NENO - Wake Up! (Original Mix) - jest klimatycznie, podoba mi sie. Rozkrecaj ten styl, bo mi siada coraz bardziej.
1:37 i odplywam, ladnie buja. A ten shot w 2:30 fajnie nadaje tempa. Good work!
Hard3eat - Bring The Beat Back (Extended Mix) - duzo sie dzieje w tym tracku, nie ma nudy hmm operdziele Cie tylko za melo,
malo mocy ma ;x
Max R. - Playstation (Extended Mix) - mialo byc "Amiga" ;( ehhh melo gites, mix moglby byc lepszy
sluchac sie da, cos tam ma w sobie ten track. Masz buziaka zebys sie nie obrazil :* i pracuj dziadu!
LFR - Handsupowo Anthem - oj tez chaosu troszke jest.. ale jak na tyle pracy,to wiadomo.
Ja sam kilka dni poswiecilem na moj track (z czego polowe na ust. pieprzonego wokalu ).
Milo sie sluchalo, ale trza kogos wybrac sposrod wielu ...
Ciezka z tym sprawa, bo slychac, ze kazdy wlozyl swoje serducho w te tracki.
Szkoda tez, ze komplet utworow nie dotarl, ale coraz lepiej w tych naszych "Tournamentach"
A wiec panowie, dziekuje za rywalizacje i gratuluje z gory zwyciezcy.
Moim faworytem jest Neno. Glos leci w jego strone.
Pozdrawiam serdecznie.
Fajnie, ze ankieta w poniedzialek, od razu dzien staje sie lepszym,
a jak wiadomo, poniedzialki sa *ujowe :*
Z gory przepraszam, ale za duzo sie nie rozpisuje (chyba)
Zaczynamy:
Sound of Victory - troche duzo chaosu.. nie podeszlo mi, przepraszam
D!scosound - Away (Handsupowo Anthem) - ajjj jak ja lubie ten wokal, mix siedzi, melo gites,
czyli tak miedzy 1 a 10 panie. Melo nadrabia
Dj Arix - Handsupowo Theme - pomysl sam w sobie jak najbardziej okej, ładnie, ale dupy nie urywa
Thefreaksound - Paradise (Handsupowo Anthem) - jest cos w tym tracku, lecz jakis nudny beat ma.
Melo wyebane, lubie DT'ronica. Tylko jakbym to melo gdzies slyszal (:
NENO - Wake Up! (Original Mix) - jest klimatycznie, podoba mi sie. Rozkrecaj ten styl, bo mi siada coraz bardziej.
1:37 i odplywam, ladnie buja. A ten shot w 2:30 fajnie nadaje tempa. Good work!
Hard3eat - Bring The Beat Back (Extended Mix) - duzo sie dzieje w tym tracku, nie ma nudy hmm operdziele Cie tylko za melo,
malo mocy ma ;x
Max R. - Playstation (Extended Mix) - mialo byc "Amiga" ;( ehhh melo gites, mix moglby byc lepszy
sluchac sie da, cos tam ma w sobie ten track. Masz buziaka zebys sie nie obrazil :* i pracuj dziadu!
LFR - Handsupowo Anthem - oj tez chaosu troszke jest.. ale jak na tyle pracy,to wiadomo.
Ja sam kilka dni poswiecilem na moj track (z czego polowe na ust. pieprzonego wokalu ).
Milo sie sluchalo, ale trza kogos wybrac sposrod wielu ...
Ciezka z tym sprawa, bo slychac, ze kazdy wlozyl swoje serducho w te tracki.
Szkoda tez, ze komplet utworow nie dotarl, ale coraz lepiej w tych naszych "Tournamentach"
A wiec panowie, dziekuje za rywalizacje i gratuluje z gory zwyciezcy.
Moim faworytem jest Neno. Glos leci w jego strone.
Pozdrawiam serdecznie.