4:30 - chyba za szybko, vocal przy vocalu poza tym szczegolem dobrze przeszlo
8:15 - w pierwszej fazie przejscia za duzo niskich tonacji z dancing alone ale fajnie w tle vox
12:45 - przejscie prawie doskonale, w dobrym momencie to wpuszczone
17:13 - niesygnalizowane przejscie ;p w sensie ze nie slyszalem nic od cck'a w gollumie... ale poszlo
20:39 - zajebiscie
25:30 - zajebiscie
30:10 - dobrze... tylko razaca roznica w bassie ale to nie twoja wina... chyba ze mogles to przed gollumem troszke stlumic
34:35 - nie ma sie do czego doczepic wg mnie
38:51 - zajebiscie
43:34 - hm hm hm... fajnie ze bylo slychac jedno... nie no ok (pulsedriver?)
48:00 - w miare ok
52:55 - dobrze
tl - niektore w uj petardy (jak rockstar od e1 czy dancing alone tht remix) i pare cieniakow z deczka (jak sory chlopaki, ale hu isnt dead od phobii i shakera)
FW napisal:
'P.S. Wiem że ocena szybciej przyszła niż trwa cały set, lecz od czasu do czasu sobie przewinąłem tam gdzie nutka znana'
ja przewijalem tylko do momentu przejsc w koncu to sie ocenia.
8:15 - w pierwszej fazie przejscia za duzo niskich tonacji z dancing alone ale fajnie w tle vox
12:45 - przejscie prawie doskonale, w dobrym momencie to wpuszczone
17:13 - niesygnalizowane przejscie ;p w sensie ze nie slyszalem nic od cck'a w gollumie... ale poszlo
20:39 - zajebiscie
25:30 - zajebiscie
30:10 - dobrze... tylko razaca roznica w bassie ale to nie twoja wina... chyba ze mogles to przed gollumem troszke stlumic
34:35 - nie ma sie do czego doczepic wg mnie
38:51 - zajebiscie
43:34 - hm hm hm... fajnie ze bylo slychac jedno... nie no ok (pulsedriver?)
48:00 - w miare ok
52:55 - dobrze
tl - niektore w uj petardy (jak rockstar od e1 czy dancing alone tht remix) i pare cieniakow z deczka (jak sory chlopaki, ale hu isnt dead od phobii i shakera)
FW napisal:
'P.S. Wiem że ocena szybciej przyszła niż trwa cały set, lecz od czasu do czasu sobie przewinąłem tam gdzie nutka znana'
ja przewijalem tylko do momentu przejsc w koncu to sie ocenia.