Cytując znanego forumowego klasyka ''nutka na jeden odsłuch'' - może i fajne, kilka lat temu bym to zabrał na 100% ale teraz nie mam po co bo folderu o nazwie hands up nie odtwarzam tylko ten o nazwie trance (więc po co mi te handsupowe nutki których szukałem w ostatnim roku? też nie wiem).
Jestem zaskoczony że uploader tym razem nie dał żadnego info o oryginale z tym wokalem co zawsze robił (aż czasami sam byłem zdziwiony skąd te informacje o wcześniejszych wydaniach danych wokali wyciąga).
Więc ja uzupełnię
Fine Young Cannibals - tak się nazywał zespół który jako pierwszy ten wokal wylansował i to był jeden z ich hitów.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Pamiętam ten teledysk z lat dzieciństwa z MTV (a zwłaszcza twarz tego wokalisty z tego clipu), oryginał muzycznie w stylu London Beat
Gdybym miał wybierać to wolę oryginał niż to od Andrew.
Jestem zaskoczony że uploader tym razem nie dał żadnego info o oryginale z tym wokalem co zawsze robił (aż czasami sam byłem zdziwiony skąd te informacje o wcześniejszych wydaniach danych wokali wyciąga).
Więc ja uzupełnię
Fine Young Cannibals - tak się nazywał zespół który jako pierwszy ten wokal wylansował i to był jeden z ich hitów.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Pamiętam ten teledysk z lat dzieciństwa z MTV (a zwłaszcza twarz tego wokalisty z tego clipu), oryginał muzycznie w stylu London Beat
Gdybym miał wybierać to wolę oryginał niż to od Andrew.