(10-03-2020, 18:18)DJ Graco napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(10-03-2020, 17:49)Kolejoman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Nie dziękuję za to bo wolę się poczęstować w postaci mp3 z innego źródła po rozpakowaniu.
Kurde wkurzają mnie takie komentarze. Mógłbyś się od tego powstrzymać i dać tylko opinie czyli to co wyżej jak pisałeś o tym, że ci ta nutka podpasowała. Jak tak ci tu źle to czemu tu jesteś? Kurde sorki, ale mnie wkurzają na maksa takie komentarze w stylu niee dziękuję, bo ściągnąłem sobie z innego źródła!
mirror
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Pewnie masz rację, mogłem się powstrzymać od drugiej części wypowiedzi.
A po co tu jestem?
A na przykład może po to
Nie wiem czy to co Ci wrzuciłem dopasowało? - jeśli nie no to sorry ale jeśli tak to może dlatego tu pozostałem by komuś np. Tobie w miarę możliwości pomóc.
Dobra, to następnym razem się wstrzymam od pomocy Tobie skoro po co tu jestem?
Nic nie stało na przeszkodzie by uploader jak wrzucił relek to i wrzucił jako mp3 w oddzielnym wątku.
Też nic nie stoi na przeszkodzie bym ja utworzył wątek jako mp3 z tą świetną nutką ale po pierwsze tu nie ma popytu na tę muzę a po drugie co niektórym przeszkadzało moje trancowe eldorado więc ja go nie będę budował więcej już - i dlatego kilka nut z tego nurtu wrzuciłem jako other/inne.