Elo, no ja na tym forum jestem prawie od początków jego istnienie, zawdzięczam sporo osobą, które tutaj były i są i to w dużej mierze dzięki nim dalej produkuję muzykę i przez te 8 lat sporo się nauczyłem. A co do HU to w Polsce sporo osób nawet tego słucha nie wiedząc nawet o tym, moim zdaniem to producenci HU są trochę winni spadkowi popularności tego gatunku Ja obecnej komerchy to nie trawię, bo albo jest napiernicznie bassem i jadą świry jadą XD albo jakieś pseudo polskie rapsy/trapy gdzie dzieciaki łażą i wożą się przy tego typu utworach. Jak dla mnie obecny poziom muzyki komercyjnej jest bardzo słaby, bez polotu, brakuje tego czegoś co było 10-20 lat temu. A co do forum ja osobiście sądzę, że dawniej ludzie byli chętni do udzielania się i poznawania nowych osób, obecnie większość z młodego pokolenia siedzi w domach pozamykana i gra w te gry i brakuję im kontaktu z innymi osobami. Ogólnie jeśli obecni twórcy jak i nowi producenci HU będą starać się utrzymywać ten gatunek przy życiu i na poziomie to może wróci kiedyś do łask P.S. ode mnie możecie liczyć na sporo produkcji HU bo tylko tym gatunkiem obecnie chcę się zająć
Zaszły poważne zmiany.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Zaszły poważne zmiany. - przez D@n PE - 11-09-2020, 22:39
RE: Zaszły poważne zmiany. - przez DJ Graco - 11-09-2020, 23:02
RE: Zaszły poważne zmiany. - przez Nexoss - 11-10-2020, 01:11
RE: Zaszły poważne zmiany. - przez 99ers - 11-10-2020, 18:24
RE: Zaszły poważne zmiany. - przez specialeaks - 11-10-2020, 20:45
RE: Zaszły poważne zmiany. - przez Eleman - 11-12-2020, 00:03
|