(11-27-2020, 09:40)DJSEBA napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links a ty gdzie chodziłeś ???? za miast do szkoły to pewnie pod sklep WINO pić ???
i teraz jesteś taki mądry i obeznany KOLEJOMAN nasz
jesteś nasz Taki Ojciec RYZYK
Siarczanów nie piłem i nie pije, na wagary nie chodziłem jak już to na ''korepetycje'' z biologii do pewnej ponętnej nauczycielki.
To proszę mi powiedzieć jak to się stało że na innym forum Szanowny Panie ten sam relek wstawiacie jako trance a tu w dziale głównym czyli jako hands up. W ciągu godziny któraś z wersji została napromieniowana i zmutowała z trancu w hands up?
Dziękuję za te słowa że jestem mądry i obeznany (jakaś forma docenienia) ale przesadzone ale i tak dziękuję. Pieniądze jeszcze nie wpływają na moje konto od wyznawców jak do o. Tadeusza czy od rządu a szkoda więc takiego majestatu niestety nie mam
W zasadzie to mam to w głębokim poważaniu czy ten upload powinien tu być czy nie ale mając w pamięci ile razy moje nutki lądowały po kilku godzinach z głównego w innych a nawet mi grozili banem za błędne prefixy to zasadne wydaje mi się pytanie co Pan zrobiłeś że macie takie względy u władzy tego forum że bezkarnie sobie wrzucacie relki które tu nie powinny być?