06-19-2021, 07:44
(06-19-2021, 07:33)DaNiEl P napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(06-19-2021, 02:01)RobBrian napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(06-19-2021, 01:23)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(06-18-2021, 22:46)DaNiEl P napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links(06-18-2021, 22:38)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Szkoda tylko, że jakość bardzo słaba, bo utwór dobry. Niestety nie udało mi się znaleźć w lepszej.
Właśnie mi też. Nie wydaje mi sie by to było w 254 kbps.
Tu jest 10kHz. czyli grubo poniżej minimum, które nadaje się do słuchania, bo 16kHz = 128kbs
Ciężko się w takiej jakości słucha..
Nie będę wrzucał bo to bezsensu.. gdy nikt głupiego thx nie zostawi za dobre jakości a pobiera..
Nutke posiadam w pełnej wersji jak coś priv.
To dobrze myślałem. Może kojarzycie program który pokazuje jaka jest jakość w danym tracku. Gdzieś na starym lapku miałem ale zapomniałem jak się nazywał.
@RobBrian tutaj się z tobą zgodzę że jest dużo osób które nie zostawiają żadnego śladu typu THX, dzięki. Można zauważyć ile osób pobrało i ile ma dany track wyświetleń. Ale co zrobisz, już kiedyś o tym było mówione.