01-27-2014, 16:19
Przede wszystkim wielkie gratki dla wszystkich producentów za oddane kawałki - każdy zasługuje na uznanie i wszystkie wyszły świetnie.Długo zastanawiałem się na kogo oddam głos, gdyż dylemat miałem spory jednak po namyśle oddaję głos na Hard3eat'a. Wybrałem jego kawałek, gdyż lubię mocne kawałki takie jak ten, vocal mnie urzekł no i siada mi jego styl.
Zgadzam się z Elemanem w sprawach technicznych tych kawałków więc nie oceniam techniki, bo wiadomo, że nie każdy ma odpowiedni sprzęt itp.Każdy z producentów na pewno włożył w każdy ten kawałek całe serce i to się liczy według mnie najbardziej więc jeszcze raz brawa dla wszystkich za odwaloną robotę prezentujecie świetny poziom i tak 3majcie ;D
Zgadzam się z Elemanem w sprawach technicznych tych kawałków więc nie oceniam techniki, bo wiadomo, że nie każdy ma odpowiedni sprzęt itp.Każdy z producentów na pewno włożył w każdy ten kawałek całe serce i to się liczy według mnie najbardziej więc jeszcze raz brawa dla wszystkich za odwaloną robotę prezentujecie świetny poziom i tak 3majcie ;D