04-01-2014, 21:16
Tych co nie oddali to na różowo polakierować (Farba się znajdzie )
99ers:
strasznie nie podoba mi się barwa leadu pokombinuj coś z tym (zepsuj coś )
i te vocale mnie drażnią z deczkę ale to kwestia gustu nad kigzem i basem musisz popracować (bass go zjada )
jednak z tracka na track jest postęp i go widać
Dj Arix:
Where is fkn kigz ?
Melo mnie nie porywa
coś z izotopem zapewne przekombinowałeś bo wszystko stłumione jakieś takie ale build panie klasa
Krzychu:
Widać ze jest w tobie melodyjność wogóle te voice mi się podobają myślę że jak odnajdziesz swój styl to będą z ciebie producenty i to konkretne
ale za to 2 melo to po łubie
Eleman:
jest dla mnie zaskoczeniem pozytywnym
Strasznie podoba mi się melo i motyw big roomowy tez fajnie ci wyszedł
czuć twoja robotę w tym wałku naprawdę jak się ogarniesz to nawet na "Niebieskiego" możesz startować
@Eleman
(Naucz się słuchać innych i doceń ich rady)
Przyjmij krytykę na klatę i nie wybraniaj się bo nie staniesz się przez to lepszy
Tyle ode mnie
Głos Leci Na Elemana
"Dla mnie odkrycie sezonu"
99ers:
strasznie nie podoba mi się barwa leadu pokombinuj coś z tym (zepsuj coś )
i te vocale mnie drażnią z deczkę ale to kwestia gustu nad kigzem i basem musisz popracować (bass go zjada )
jednak z tracka na track jest postęp i go widać
Dj Arix:
Where is fkn kigz ?
Melo mnie nie porywa
coś z izotopem zapewne przekombinowałeś bo wszystko stłumione jakieś takie ale build panie klasa
Krzychu:
Widać ze jest w tobie melodyjność wogóle te voice mi się podobają myślę że jak odnajdziesz swój styl to będą z ciebie producenty i to konkretne
ale za to 2 melo to po łubie
Eleman:
jest dla mnie zaskoczeniem pozytywnym
Strasznie podoba mi się melo i motyw big roomowy tez fajnie ci wyszedł
czuć twoja robotę w tym wałku naprawdę jak się ogarniesz to nawet na "Niebieskiego" możesz startować
@Eleman
(Naucz się słuchać innych i doceń ich rady)
Przyjmij krytykę na klatę i nie wybraniaj się bo nie staniesz się przez to lepszy
Tyle ode mnie
Głos Leci Na Elemana
"Dla mnie odkrycie sezonu"