Ariana Grande - One Last Time (2014)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Official Video: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
1 użytkownik podziękował Smirnoff za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Smirnoff za ten post • Michuxfcb
09-26-2021, 20:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-26-2021, 20:34 przez Max Gee!.)
(09-26-2021, 17:39)DJ Graco napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Taki psełdo Dan, całkiem spoko, ale wolę remixy w twoim stylu.
A na mnie ten Dan zrobił wrażenie i mam nadzieję jeszcze coś podobnego usłyszeć.
Ciągle się zastanawim czy zabrać, tylko ze względu na wokal. Ale raczej zabiorę, bo aranżacja jest na poziomie.
O ile dobrze pamiętam, to chyba najlepsza produkcja od 99.
Coś podobnego w stylu Dan'a jeszcze będzie, Ava Max fajnie wyszła w tym stylu to zrobiłem Ariane Grande, mam też fajną nutkę na kolejny bootleg w tym stylu i może coś w stylu Basshuntera kiedyś będzie bo się przymierzam do tego
2 użytkowników podziękowało 99ers za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało 99ers za ten post • Max Gee!, przemek89b