(05-23-2018, 15:35)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links masakra, jak szybko odsluchalem to tak szybko chce o tym zapomniec
nie ma na co czekac kompletnie
05-26-2018, 10:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-26-2018, 10:49 przez przemek89b.)
Myślałem, że nowy mega Bangbros a tu takie "gunwo"... XD Co to w ogóle ma być? To jest Hands Up czy co? To już chyba wolę Disco Polo jakby miałbyć taki "HU"...
1 użytkownik podziękował przemek89b za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało przemek89b za ten post • Restless
(05-26-2018, 10:47)przemek89b napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Myślałem, że nowy mega Bangbros a tu takie "gunwo"... XD Co to w ogóle ma być? To jest Hands Up czy co? To już chyba wolę Disco Polo jakby miałbyć taki "HU"...
To chyba jakiś produkt Handsupopodobny ale na pewno badziewie - temu nie można zaprzeczyć
1 użytkownik podziękował Restless za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Restless za ten post • przemek89b
@Restless Moim zdaniem powinno to trafić do amatorki jak wyjdzie... pomimo, że to "marka" Bangbros Włączam trakca i myślę pewnie przesadzają bo nie jest pewnie tak źle... Odsłuchuje kawałek i chwytam się za głowę mówiąc do to do ch... jest?
1 użytkownik podziękował przemek89b za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało przemek89b za ten post • Restless