05-13-2018, 20:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-13-2018, 20:06 przez przemek89b.)
@Restless co prawda 320 to nie jest ale przyda się A mam pytanko ten Zane & Foster - Big Boom Bang (Cascada Extended Remix)" to nie jest konwert? Bo trochę mam wrażenie jakby stłumiony dźwięk
(05-13-2018, 20:06)przemek89b napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links @Restless co prawda 320 to nie jest ale przyda się A mam pytanko ten Zane & Foster - Big Boom Bang (Cascada Extended Remix)" to nie jest konwert? Bo trochę mam wrażenie jakby stłumiony dźwięk
Spróbuj ten plik (nawet chyba ma lepsze widmo:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
2 użytkowników podziękowało Restless za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Restless za ten post • Andy J, przemek89b
@przemek89b ale sobie uzupełniłem zbiory przez ten twój temacik Restles Mega Helper
Powinien dostac Range Helper Bo była kiedyś taka ranga na forum pamiętam to jeszcze trza Dragonowi powiedziec bo to taki naszy Forumowy główny Helper