05-14-2018, 18:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-14-2018, 18:21 przez przemek89b.)
@BarthezJumper Restless odwalił kawał mega roboty Powinien i zgadzam się pod tym na 100000% że powinien dostać taką rangę Pewnie niech inni też korzystają Jest masa klasyków które myślę że warto mieć w 320 Dobrze że wymieniłem ostatnio dysk 1TB (w dodatku jak się okazało miał Bad Sectory) na 3TB z czego na muzykę przeznaczyłem 1,65TB (wcześniej 500GB które już dość wypełnione był) tak teraz to nie muszę żałować miejsca by wybierać co zostawić a co nie
1 użytkownik podziękował przemek89b za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało przemek89b za ten post • Restless
Wstyd się przyznać, ale "Come with me" od Special D nie posiadałem, nawet editka w 128kbs. Nie wiem jakim cudem udało mi się tego dokonać
Odnośnie rangi helper to należy się bezapelacyjnie, ale ten wątek był już kiedyś poruszany i Dragon stwierdził, że tej rangi nie będzie, bo nie daje ona żadnych przywilejów na 4um (poza dodatkową belką pod nikiem). To w sumie to samo co uploader.