05-15-2018, 20:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-15-2018, 21:29 przez przemek89b.)
@DeadMan Dziękuję bardzo Ale z jednym aspektem się nie zgodzę Po 1.89ers - Words - Miałeś rację że wersje Rave Mix jak i Dance Mix to jest to samo pomyliłem z Progressive Mixem który jest wersją Electro Po 2. 89ers pres. Rimini Rockaz - Colours jest wersja zarówno Club Mix (Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ) jak i 89ers remix (Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links ). Obie są handsupowe ale różnią się ledaem. Obie miałem w VBRze z relka i obie poszukiwałem no i wersję Club Mix już wcześniej w 320 zapodał Restless a wersji 89ers nadal nie mam w 320 Po 3. Dziękuję za pomoc
@przemek89b W odniesieniu do punktu drugiego sprawdz sobie Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links . Tutaj masz 89ers pres. Rimini Rockaz - Colours wersji club mix i edit natomiast Blue jest club mix jak 89ers Jakbyś dobrze to podpisał to bez problemu upnąłbym ci tą dobrą wersję. Prosze bardzo.
89ers pres. Rimini Rockaz - Blue (89ers Remix) - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Karma - Everytime You Leave (Age Pee Remix) - jak masz w VBR to sobie zostaw ten plik bo na Deezerze jest z widmem uciętym na 16kHz : nie wiem jak w innych sklepach ale pewnie tak samo.
1 użytkownik podziękował Restless za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Restless za ten post • przemek89b
05-16-2018, 11:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-16-2018, 11:38 przez przemek89b.)
@Restless Mam tylko edita w 128 kbps Tzn nie wiem czy to edit właściwie bo podpisane jest Age Pee Remix ale ma 4:08 tylko a nie 5:48 (discogs), ale wygląda na edit bo nie jest to ucięte z żadnego mixu Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links