02-20-2016, 07:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-20-2016, 07:37 przez Eleman.)
Nie specjalnie lubię ten remix, ale jak zobaczyłem na forum dla klubowiczów komentarz o tej treści:
"myślicie, ze basto taki szajs remixowal? remix spoko ale zeby Cleo ?"
To....się zdenerwowałem xD
Nie żebym był jakimś wielkim fanem Cleo czy tego kawałka, ale...niektórzy ludzie z tamtego forum to najlepiej żeby wyginęli <3
Jak dla mnie to zwykła popowa piosenka z charakterystycznym wokalem.
Ogólnie nawet dobra jak na swój gatunek
Ale tego różowego remixu od t-mobile to nienawidzę
2 użytkowników podziękowało Andy J za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Andy J za ten post • Eleman, Michuxfcb
(02-21-2016, 14:39)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links tez czekam na jedna wersje tego utworu
(02-21-2016, 14:47)Nexoss napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(02-21-2016, 14:39)BarthezJumper napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links tez czekam na jedna wersje tego utworu
Wersja Grzesia?
Wszystkie Grześki to dobre chłopaki są
Będą spasy
1 użytkownik podziękował Eleman za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Eleman za ten post • Michuxfcb