08-13-2020, 17:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-13-2020, 17:12 przez 99ers.)
Tutaj jest demo, no i będzie hicior Reszta produkcji, to jak dla mnie w większości słabo, nie lubię jakoś tego House/Electro czy jak to tam zwą XD
Kiedyś lepsze te płyty Future Trance były
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
1 użytkownik podziękował 99ers za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało 99ers za ten post • Restless
(08-13-2020, 17:03)99ers napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Tutaj jest demo, no i będzie hicior Reszta produkcji, to jak dla mnie w większości słabo, nie lubię jakoś tego House/Electro czy jak to tam zwą XD
Kiedyś lepsze te płyty Future Trance były
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Dzięki za link. Naprawdę jestem tym utworem podekscytowany i dobrze że nie trzeba czekać miesiąca na oficjalny relek, tylko tydzień na FT
1 użytkownik podziękował dreade za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało dreade za ten post • 99ers
Czekam i to mocno. Od Rockstara właściwie zaczynałem swoją przygodę z słuchaniem HU (tak wiem, że to już po głównej fali, ale jakoś tak wyszło) a sam Rockstar wg mnie był świetny. Tutaj po preview z iTunes też zapowiada się super.
08-14-2020, 00:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-14-2020, 00:55 przez 99ers.)
(08-13-2020, 23:43)sergeron napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Czekam i to mocno. Od Rockstara właściwie zaczynałem swoją przygodę z słuchaniem HU (tak wiem, że to już po głównej fali, ale jakoś tak wyszło) a sam Rockstar wg mnie był świetny. Tutaj po preview z iTunes też zapowiada się super.
Ja kawałek Rockstar odkryłem z niecały tydzień temu XD, aż wstyd bo wcześniejsze produkcje Golluma miałem XD a takiego hiciora nie