DJ THT x Ced Tecknoboy - One Last Dance (2024)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
Easter Rave 2024 – One Last Dance
DJ THT
Ced Tecknoboy
DJ THT x Ced Tecknoboy - One Last Dance (Official Lyric Video)
2 użytkowników podziękowało Smirnoff za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Smirnoff za ten post • 99ers, Michuxfcb
(12-23-2024, 20:06)lemen1989 napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Nawet to gra
Powiedzmy że jest git
2 użytkowników podziękowało D@n PE za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało D@n PE za ten post • 99ers, Michuxfcb
(12-28-2024, 13:20)D@n PE napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Żeby nie było że jestem krytyk to tą buteleczke zabiore
Może sprawie 99ers radość xdd
No mi osobiscie siedzi bardzo ten remix i dziwne , ze się nie znalazł na relku bo powinien ale wiadomo remixy na relku pasują bardziej pod styl tht i ten styl który mi średnio siedzi. wiekszosc podobna do stylu tht
sprężyna 89-ers wciąż jest co mi się podoba jak kurk w The Hitmen ale TU 1:53 do 2:36 uszy mnie bolą bo wciąż te cukierki, wcześniej wspominałem DJ THT teraz odwołam się do Basslouder człowiek który potrafił pogodzić wszystko i wykręcić to w taki sposób z mocą i energią (wspominam THT i Basslouder bo trochę czuję podobieństwo) ale zauważ jakie jest wysokie podbicie bassu i lead gra drugie skrzypce (w utworach od Basslouder, tu na odwrót) ALE to też zależy kto co lubi a ja lubię moc i energię i to tylko moja opinia