(01-27-2017, 20:43)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Głowę dałbym sobie uciąć za to, że zostawiłem wczoraj komentarz pod tym trakiem ???
Wobec tego poproszę o treść komentarza,który znikł
1 użytkownik podziękował kaska8813 za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało kaska8813 za ten post • Michuxfcb
(01-28-2017, 18:50)kaska8813 napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(01-27-2017, 20:43)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Głowę dałbym sobie uciąć za to, że zostawiłem wczoraj komentarz pod tym trakiem ???
Coś o tym, że IMPP nawet dobrze, ale w połączeniu z tym kiepskim wokalem cały trak wypadł słabo i że witam Kaśkę po dłuższej nieobecności bo dawno Cie tu nie było
1 użytkownik podziękował Andy J za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Andy J za ten post • Michuxfcb
01-29-2017, 09:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-29-2017, 19:27 przez kaska8813.)
(01-28-2017, 22:37)Andy J napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
(01-28-2017, 18:50)kaska8813 napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Coś o tym, że IMPP nawet dobrze, ale w połączeniu z tym kiepskim wokalem cały trak wypadł słabo i że witam Kaśkę po dłuższej nieobecności bo dawno Cie tu nie było
Och ten brak czasu Jeśli wraca się do domu w czwartek około 18,to wszystko jest pozamiatane i nie mam się już z czym wychylać
Będę zawsze wtedy,gdy tylko dam radę
Pozdrawiam