(06-22-2016, 11:53)Andrzej.K napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Co to jest to nie jest hands up
06-22-2016, 14:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-22-2016, 14:46 przez Eleman.)
(06-22-2016, 11:53)Andrzej.K napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Co to jest to nie jest hands up
Dlaczego, miłe lekkie brzmienie, kiedyś nawet popularne
2 użytkowników podziękowało Eleman za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Eleman za ten post • marcin0313, Michuxfcb
06-22-2016, 16:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-22-2016, 16:54 przez 2bych.)
(06-22-2016, 13:28)Simek napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
To jest hands up
Który brzmi jak disco polo. Mnie się to nie podoba i ogólnie wg mnie Cookis nie robił i nie robi hands upu
1 użytkownik podziękował 2bych za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało 2bych za ten post • Michuxfcb
(06-22-2016, 18:45)keron4 napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links konstrukcja handsupowa co by nie patrzec jabvy wywalic ten vocal dac inna stope i bass i handsupik jak uj by byl z tego
No właśnie: "by był", ale nie jest i w związku z tym przenoszę z powrotem do "Innych gatunków"
1 użytkownik podziękował Andy J za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Andy J za ten post • Michuxfcb
To jest Booty Hands Up ja sie ludzie nie znacie to sie nie wypowiadajcie!!!!!
Disco polo? bo co ku.wa mac yebana w dupe trzech węzy bo Vocal z dico polo? a cała reszta HU ja najbadziej
kuwa