05-18-2013, 19:02
Nie przypominam sobie żebym był na imprezie w akademiku, co z drugiej strony może świadczyć o tym, że byłem na imprezie w akademiku
Dowcipy
|
05-18-2013, 19:02
Nie przypominam sobie żebym był na imprezie w akademiku, co z drugiej strony może świadczyć o tym, że byłem na imprezie w akademiku
Jedzie dresiarz mercem i nagle przebił kolo wiec
wysiadł i zaczął je wymieniać Przechodzi obok inny dres i się pyta -Co robisz ? -Odkręcam kolo -Aha Pomyślał chwile, rozbił szybę... -To ja biorę radio Rozmawiają dwie Rosjanki. Jedna się pyta drugiej: - Jaki rodzaj seksu preferujesz? - Ja lubię po bożemu, odpowiada, a ty? - Ja uwielbiam kochać się "na rodeo". - Na rodeo, o co w tym chodzi? - Na początku, kocham się w pozycji na jeźdźca, potem po 20 sekundach mówię, że mam AIDS i próbuję się utrzymać. Rzeźnik miał syna, mało rozgarniętego, ale jedynego wiec chciał mu przekazać dorobek życia. Prowadzi go do fabryki i mówi: - Zobacz tu jest maszyna, wkładasz do niej barana, wychodzi parówka kapujesz ? - Nie - No co tu do niezrozumienia, baran, maszyna, parówka - kapujesz? - Nie - No ja pier***e - patrz tutaj: tu wkładasz barana. Chodź na drugą stronę - widzisz, wychodzi parówka. Kumasz ? - Nie, ale tato, a jest taka maszyna gdzie wkłada się parówkę, a wychodzi baran ? - Tak, Twoja matka!
07-16-2013, 15:53
Kto stworzył kobietę...?
- Pięciu facetów, ale zjebali robotę! 1 stolarz - zrobił nogi, które ciągle rozkładają się na boki. 2 hydraulik - spier**lił bo cieknie co miesiąc. 3 ślusarz - zrobił zamek do którego pasują wszystkie klucze 4 szklarz - bo wstawił taką szybę, której po zbiciu nie można wstawić 5 architekt - to dopiero spier**lił zaprojektował plac zabaw tuż obok szamba!!
07-16-2013, 17:24
Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny?
- Stać mnie na więcej. I stworzył kobietę. XD
07-16-2013, 19:57
- Jeżeli 1 mężczyzna może umyć 1 ZLEW naczyń w 1 godzinę, to ile ZLEWÓW naczyń umyje 4 mężczyzn w 4 godziny?
- Żadnego. Usiądą przed telewizorem i będą oglądać mecz.
07-16-2013, 21:51
DJ Arix dobre dobre hehe
Dlaczego faceci lubią mądre kobiety? <3 Przeciwieństwa się przyciągają. ;D ^^ |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|