03-16-2022, 11:28
Jak wszyscy zauważyli (lub jeszcze nie) postanowiłem zamknąć forum ze względu na wysokie koszty utrzymania bez wcześniejszych informacji czy konsultacji, lecz Wasza reakcja deklaracjami wpłat w pewnym stopniu mnie zaskoczyła. Nie chciałem robić zbiórek typu albo zapłacicie albo zamykam forum bo powodów jest kilka m.in. wyłudzając czy wyciągając pieniędzy, druga sprawa w pewnym odstępie czasowym będziecie tak zdeterminowani aby wspierać finansowo forum w ciągu X lat?, bądźmy szczerzy jak długo potrwa ten system wsparcia z Waszej strony bo jednorazowa wpłata kilkanaście zł nic nie pomoże tu trzeba regularnie miesięcznie uzbierać określoną sumę.
Teraz trochę o kosztach, miesięcznie dokładam do forum z swojej kieszeni na chwilę obecną 162.36 PLN więc w pewnym okresie czasu to się robi naprawdę spora suma. Przez tyle lat dołożyłem już dobrych kilka tysięcy w to forum i może to zabrzmieć materialnie ale nic z tego nie mam i juz nie mam ochoty dokładać więcej
Teraz trochę o kosztach, miesięcznie dokładam do forum z swojej kieszeni na chwilę obecną 162.36 PLN więc w pewnym okresie czasu to się robi naprawdę spora suma. Przez tyle lat dołożyłem już dobrych kilka tysięcy w to forum i może to zabrzmieć materialnie ale nic z tego nie mam i juz nie mam ochoty dokładać więcej