03-31-2014, 19:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-31-2014, 19:16 przez Eleman.)
Tak, ale nie tylko handsupowych
Wszystkie teksty, z całego neta, przydałoby się, oczywiście jeśli mamy jeszcze miejsce na serwerze Dragon
Ogólnie pomysł naprawdę niezły, są co prawda w necie strony z tekstami różnych piosenek, ale nie wszystkich, i nie we wszystkich gatunkach, tutaj w ogóle moglibyśmy też razem tłumaczyć je na polski czy coś, no nie wiem, to już do ustalenia, ale idea na pewno ciekawa i do przedyskutowania wg mnie
(03-31-2014, 21:13).DragoN. napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links a co wy chcecie, karaoke robić?
want to understand who listen , I think that the text is not important in songs , he is there to add energy in song , majority of the text is about nothing xD
Ja sobie ostatnio ciągle podśpiewuje melodie UK hardcore dla wprawy xD
I robię to mimowolnie, ale fajnie by było znać dokładnie słowa, a nie "nanana" xD
(03-31-2014, 23:37)BeatNoiser napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Niedługo Handsupowo.pl będzie "źródłem internetu" ... dział z galeria użytkowników już jest to chyba niczego nie brakuje..
Oj tam, nie przesadzaj, jak Lucky zaczął robić z działu grafika kopię kwejka, to zaprotestowałem Natomiast dział z tekstami utworów muzycznych wg. mnie jak najbardziej pasuje na forum muzyczne.
2 użytkowników podziękowało Eleman za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało Eleman za ten post • 99ers, Lucky