(03-31-2014, 23:55)Eleman napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
(03-31-2014, 23:37)BeatNoiser napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Niedługo Handsupowo.pl będzie "źródłem internetu" ... dział z galeria użytkowników już jest to chyba niczego nie brakuje..
Oj tam, nie przesadzaj, jak Lucky zaczął robić z działu grafika kopię kwejka, to zaprotestowałem Natomiast dział z tekstami utworów muzycznych wg. mnie jak najbardziej pasuje na forum muzyczne.
kopie kwejka ? i doing nothing of it , dzial grafika meets the intent
1 użytkownik podziękował Lucky za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Lucky za ten post • Eleman
Popieram. Zaśmiecenie forum będzie. Jak dla mnie temat zupełnie nie potrzebny, troche zapchaj dziura. Dlaczego?
- Po co na forum o gatunku Hands Up, teksty z innych gatunków? (no chyba, że w HydePark powstaje jakiś temat, żeby se powklejać...)
- Jakie ten dział ma zadanie spełniać? Wklejanie tekstów, które są w necie lub tłumaczenie? Nie powiem, no coś fajnego może w tym być, ale jeśli już coś takiego powstanie, to góra 2-óch, 3-ech użytkowników bd w tym działać.
Mogę się mylić rzecz jasna
1 użytkownik podziękował Krzychowsky za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Krzychowsky za ten post • Eleman
Otóż
Fajnie, że myślicie i pojawiają się nowe pomysły co by nowego utworzyć na forum lub ewentualnie coś zmienić.
To mnie bardzo cieszy.
Odnosząc się do tego pomysłu.
Myślę, że nie będzie potrzebny taki dział chociażby z tego względu, że byłaby mała aktywność. Może powstać niepotrzebny bajzel.
Takie jest moja zdanie.
Decyzję zostawiam Administratorom.
1 użytkownik podziękował Nexoss za ten post:1 użytkownik podziękował podziękowało Nexoss za ten post • Eleman