01-18-2017, 12:36
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links
E-Partment feat. Kandy - Hang On (Kris McTwain Remix)
|
01-18-2017, 12:36
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Najlepszy remix od Krisa dla mnie i jego zapamiętam z tej nutki także zapamiętam go z nutki ''Stuck on replay'' ale tam od jego oryginału chyba trochę lepszy był remix dj tht.
Podsumowując upload od Nexossa do oldów sprzed paru dni to wszystko mam chyba oprócz 1 czy 2 nutek, 2 podmieniłem bo lepsza jakość. Nutki z tego uploadu takie jak: DJ THT meets Scarlet - Live 2 Dance (Extended Mix) Dj THT feat. Angel Lyne - Out Of My Mind (Extended Mix) DJ Imprezive & Purple Punkz - Mailbox (Kompulsor Remix) DJ Remx - Keep On Moving (DJ Gollum Remix Edit) Elwina feat. The Phat Mack - Chocolate Love (Klubbdropz Remix) E-Partment feat. Kandy - Hang On (Kris McTwain Remix) według mnie świadczą o tym że hands up z obecnej dekady (a te tracki nawet się nie znalazły w moim top 30 - wątek na forum) stoi na wyższym poziomie niź klasyki. Tak naprawdę to handsupem na całego zainteresowałem się jesienią 2011 i wiosną 2012 - wtedy na dysku miałem najwyżej kilkaset nutek (więcej słuchałem i nagrywałem np z technobase fm, techno4ever, pulsradio czy woed) to teraz mam około 20000 - czyli widać że nutki z 2011, 2012 roku a póżniej z 2013 roku mną zawładnęły - dlatego uważam że te lata były najlepsze, natomiast hands up który mi się podoba to od roku powiedzmy 2005 do dzisiaj, klasyki sprzed 2005 roku dla mnie w większości są po prostu nudne (ale wtedy mi się mogły podobać). Generalnie w 2012 roku powstał najlepszy track Megastylez - Take back to the Dancefloor lub Rescue me a jesienią 2014 roku wg mnie został wydany najlepszy hands up relek - Restlezz i Tribune - Fun & Celebration, 6 czy 7 remixów każdy super a 3 to mega petardy. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|