Drogi Max Gee,
z okazji nie wiem których Twoich urodzin życzę ci wszystkiego co dobre. W tych trudnych czasach to się już chyba życzy, aby koronka była od ciebie z daleka, ogólnie zdrowia, dalszej motywacji do tworzenia tracków, sukcesów w pracy, ogólnie powodzenia w życiu!
Dziękujemy za wszystko!
Pozdrawiam,
DJ Graco
04-03-2021, 13:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2021, 13:23 przez Max Gee!.)
(04-03-2021, 12:53)DJ Graco napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć linki. br>
Guest cannot abble to see links, please REGISTER to see links Tak jeszcze zapytam. Będą edity czy nie?
Dzięki za życzenia
Z motywacją różnie bywa. Dotychczasowe produkcje osiągnęły w różnych miejscach bardzo marne liczby (ale to raczej bardziej zasługa gatunku HU i braku jakiejkowiek promocji).
Głównie tworzę dla siebie. Zrealizuję jeszcze własnego singla, którego zapowiadałem kiedyś a później się zobaczy co dalej z projektem. Biorę pod uwagę też koniec działalności, mimo, że w głowie jest jeszcze wiele niezrealizowanych pomysłów.
...a edity będą jak Energy Girls udostępni w przyszłości
Ahhhh ta dzisiejsza muzyka i trendyyy nie pozwalają się przebić w starszym stylu retro... z megaa energią jak w tym tracku słychać ( i nie tylko)
Jaaaa jestem zachwycony energią pomysłem i niezła dawką powrotu w dawne czasy! Megaaaa! Jesteś dla mnie motywacją aby Robić coś w tym kierunku. ( pomimo tego że ciężkie czasy )
Aleee liczy się to co w człowieku i co kocha.
Szacunnn
iii
Udanych produkcji dalszych! Najlepszych minut w muzyce produkcji.
Zdrówka pod te urodzinki
2 użytkowników podziękowało RobBrian za ten post:2 użytkowników podziękowało podziękowało RobBrian za ten post • Max Gee!, Michuxfcb
Wszystkiego najlepszego @Max Gee! i dalszego szczęśliwego rozwoju formacji Warriorz! Spóźnione ale szczere
Edit: nie mogłem wcześniej napisać bo jako że byłem u mojej Luby to zbytnio nie miałem czasu. Więc wybacz za zwłokę.
A co do utworu to arcydzieło, zarówno pod względem melo jak i całości. 10/10! I jeśli jest możliwość taka to byłbym wdzięczny jakbyś także tutaj wrzucił dodatkowo wersję mp3 instrumentala